Skip to main content

Afscheidsfotografie in Steenwijk

Afscheidsfotografie in  Steenwijk

Afscheidsfotografie in Steenwijk (Overijssel) wordt ook gedaan door Gerda Wesselius . Als uitvaartfotograaf ben ik discreet aanwezig tijdens uitvaart en leg ik deze belangrijke gebeurtenis vast met foto’s.

Waarom voor een afscheidsfotografie  kiezen?

Afscheidsfotografie is in Steenwijk nog niet zo bekend. Daarom is uitleg hierover heel belangrijk. Een uitvaart beleef je vaak in een roes. Er gaat dan veel aan je voorbij. Maar wanneer je voor een uitvaartfotograaf te kiest, krijg je de kans om achteraf alles nog eens te bekijken en te overdenken. Het gebeurt ook dat belangstellenden of nabestaanden door ziekte of door verblijf in het buitenland niet aanwezig kunnen zijn op de uitvaart. Zij krijgen op deze manier de kans om zich een goed beeld te vormen van het afscheid. Ook voor kinderen die afscheid moeten nemen van een belangrijk familielid kunnen op latere leeftijd makkelijker het verhaal van het afscheid vertellen. En weten zich ermee verbonden. Uitvaartfotograaf of afscheidsfotograaf Steenwijk: Overijssel

Waar kan Afscheid Belicht je mee helpen?

Tijdens een uitvaart wordt niet alleen de uitvaart vastgelegd. Ook alle situaties rondom de uitvaart kunnen vastgelegd worden. Dit kan geheel naar wens ingericht worden. Een aantal voorbeelden:

Foto’s van uitvaart

Op een discrete manier maak ik prachtige foto’s van alle belangrijke momenten tijdens een uitvaart. Herinneringen van verdriet en verbondenheid die je later helpen bij het verwerken van de dood van je dierbare. Zie ook: uitvaartfotografie

Foto’s van het opbaren

Tijdens het opbaren van een dierbare deel je samen verdriet en haal je samen mooie herinneringen op. Deze indringende momenten zijn de moeite waard om op foto vast te leggen. Deze foto’s van verbinding geven je troost tijdens het verwerkingsproces. Zie ook: Herinneringen aan de opbaring

Foto’s van de condoleance

Herbeleef de hartverwarmende betrokkenheid van de aanwezigen. Een teder handgebaar, een veelzeggende blik of een vluchtige aanraking. Door het verdriet merk je er op het moment zelf niet veel van maar de foto’s zorgen ervoor dat je het nooit meer hoeft te vergeten. Zie ook: De condoleance

Foto’s van de bloemen

Bloemen verwelken en enkele weken na de uitvaart blijft er niet veel meer van over. Foto’s van de bloemstukken zijn een fijne herinnering aan alle prachtige bloemen en steunbetuigingen die je tijdens de uitvaart hebt ontvangen. Uitvaartfotograaf of afscheidsfotograaf Steenwijk: Overijssel

Foto’s van het uitstrooien van de as

Wil je de as van je dierbare uitstrooien op een belangrijke plek voor de overledene? Een uitstrooiing op zee of een ballonverstrooiing zijn ideaal om unieke foto’s te maken. Ik zorg ervoor dat jij dit moment nooit hoeft te vergeten.

Foto’s van grafmonument

Foto’s van het grafmonument geven je de mogelijkheid om het graf te bekijken zonder dat je je naar de begraafplaats hoeft te verplaatsen.

Voordat je verder gaat, met wie heb je te maken?

Ik ben Gerda Wesselius en fotografeer al een aantal jaren bij begrafenissen en crematies. De naam van mijn bedrijf is Afscheid Belicht. Ik woon in Stiens en fotografeer met name in het noorden van Nederland.

In de loop van de jaren heb ik hierover veel kennis en kunde opgedaan. Als professioneel fotograaf ken ik de belangrijke momenten en hoe ik deze in beeld kan brengen. En vooral ook hoe dit zo onopvallend mogelijk te doen. Ik ga integer en respectvol om met de aanwezigen. Zie ook: over Afscheid Belicht Uitvaartfotografie & Afscheidsfotografie

Waarom een fotograaf inschakelen voor een begrafenis of crematie?

Elke foto van de uitvaart geeft uiting aan de verbinding die jullie met elkaar en met de overledene hebben. De foto’s kunnen je later helpen om het verlies te verwerken, om je te troosten en om je kracht te geven.

Actief in heel Overijssel

Afscheid Belicht is gevestigd in Stiens (Friesland) maar ook actief in Overijssel. Ik verzorg fotoreportages in plaatsen als Hardenberg, Zwolle, Kampen, Deventer, Ommen, Raalte.

Contact met Afscheid Belicht

Wil je mij in schakelen als afscheidsfotograaf? Maak dan een afspraak. Tijdens een persoonlijk gesprek maken we kennis en nemen we jouw persoonlijke wensen door. Je kunt contact met mij opnemen door mij te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.

Handige informatie

Wil je meer informatie? Op mijn website vind je diverse handige artikelen en blogs die je meer vertellen over mijn manier van werken:

Bel me als je meer wilt weten over uitvaartfotografie. Of vul het contactformulier in. Dan bel of mail ik je zsm terug.