Skip to main content

Uitvaartfotograaf in Overijssel

Uitvaartfotograaf in Overijssel

Zoek je een uitvaartfotograaf in Overijssel die een fotoreportage maakt van een begrafenis of crematie? Dit doe ik graag voor jou. Mijn naam is Gerda Wesselius, ik woon in Friesland. Maar mijn werkgebied is heel Nederland. In mijn foto’s zie en voel je dat er bij het afscheid veel meer is geweest dan verdriet. Je ziet vooral veel warmte en liefde. Met de fotoreportage heb je een warme en dierbare herinnering.

Waarom een uitvaartfotograaf

Een uitvaartfotograaf zie je in Overijssel steeds vaker. Maar nog lang niet iedereen is al bekend met uitvaart- of afscheidsfotografie. Dit is jammer. Vooral omdat het gaat om foto’s die voor later belangrijk zijn. De redenen om te kiezen voor het vastleggen van een uitvaart zijn verschillen en heel persoonlijk. Hieronder vind je er een aantal:
 • Er zijn jonge kinderen bij de uitvaart betrokken en je wilt een tastbare herinnering maken voor het moment dat ze ouder worden.
 • De dag van de uitvaart gaat snel aan je voorbij, met de foto’s maak je een herinnering waar je op terug kunt kijken.
 • De foto’s van de uitvaart helpen je bij het omgaan met de rouw.
 • Samen terugkijken naar de beelden geeft troost.
 • Als er mensen niet aanwezig kunnen zijn door omstandigheden zijn de foto’s een waardevol middel om het gebeuren voor hen zichtbaar te maken.
Uitvaartfotograaf of afscheidsfotograaf Overijssel

Wat mag je verwachten van een goede uitvaartfotograaf?

Een goede afscheidsfotograaf:
 • Weet een afscheid op een sfeervolle pure manier vast te leggen
 • Kan onder moeilijke (licht)omstandigheden werken
 • Heeft kennis rondom het afscheid
 • Kent de uitvaartetiquette
 • Is integer en betrouwbaar
 • Heeft gevoel voor sfeer en emotie
 • Beschikt over een grote mate van flexibiliteit

Voorbeelden van herinneringen

Tijdens een uitvaart wordt niet alleen de uitvaart vastgelegd. Ook alle situaties rondom de uitvaart kunnen vastgelegd worden.

Wat zeggen anderen over Afscheid Belicht

Dit zeggen andere mensen over de samenwerking met Afscheid Belicht.
Willem Asma “Wij hebben het als familie zeer waardevol ervaren dat Gerda bij het afscheid van mijn/onze moeder aanwezig was om het gebeuren op  beeld vast te leggen. De samenwerking was zeer geslaagd. Wat we bijzonder waardeerden was dat Gerda ook zelf met voorstellen kwam. “
>> Bekijk meer reviews Uitvaartfotograaf of afscheidsfotograaf Overijssel

Uitvaartfotografie in heel Overijssel

Afscheid Belicht is gevestigd in Stiens (Friesland) maar ook actief in Overijssel en Noord-Nederland. Ik verzorg fotoreportages in plaatsen als Hardenberg, Zwolle, Kampen, Steenwijk, Deventer, Ommen, Raalte.

Neem contact op

Voel jij je aangesproken en wil je dat ik foto’s kom maken van de uitvaart? Je kunt contact met mij opnemen door mij te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.

Handige informatie

Wil je meer informatie? Op mijn website vind je diverse handige artikelen en blogs die je meer vertellen over mijn manier van werken:

Bel me als je meer wilt weten over uitvaartfotografie. Of vul het contactformulier in. Dan bel of mail ik je zsm terug.