Skip to main content

Foto’s van de begrafenis van je kind

Foto’s maken bij begrafenis van je kind.… de begrafenis wil je helemaal niet. Je kind, daar hoor je geen afscheid van te nemen. Maar als dit wel de realiteit is, zijn foto’s van het afscheid heel belangrijk om blijvende herinneringen eraan te kunnen bewaren. Voor ouders gaan die dagen immers in een roes voorbij.

Een levensverhaal zonder einde

Een kind dat overlijdt, heeft nog niet de tijd gehad om een levensgeschiedenis op te bouwen. Het verhaal van je kind zal altijd een verhaal zonder einde blijven. Het leven is gestopt. Het eigen levensverhaal ook, maar met een open einde.

overlijden-baby-ziekenhuis

Foto’s van de begrafenis van je kind houden de herinnering in leven

Het is een zware opdracht voor ouders om dat open einde in te vullen.  Maar hoe moeilijk ook, het is wel een belangrijke opdracht. Het zorgt ervoor dat het beeld van je kind nooit uit je gedachten zal verdwijnen, en onderdeel blijft van jullie levensverhaal.

Bij alle gebeurtenissen in het gezin sluit je kind dat is overleden aan. En dat is niet alleen goed, maar ook mooi. Zo blijft je kind bestaan, al is het anders dan je zou willen.

De herinneringen aan je kind blijven in leven. Dit kind hoort erbij, ook al zul je nooit weten hoe het er op oudere leeftijd zou hebben uitgezien.

Daarom zijn foto’s zo belangrijk. Foto’s van je kind in de tijd dat het bij jullie was. Maar ook foto’s van de uitvaart. Op deze dag en in de dagen ervoor zijn er ook momenten die je later zullen helpen om met het verdriet om te gaan. Je hebt zorg en liefde aan je kind gegeven en familie en vrienden hebben jullie geholpen. Je hebt er alles aan gedaan om de begrafenis of crematie waardig en liefdevol te laten verlopen.

Foto’s helpen om de verhalen erover te vertellen en met het verdriet om te gaan

Foto’s van de begrafenis van je kind zijn een blijvende herinnering en helpen bij het omgaan met rouw. En als broertjes of zusjes nog erg jong zijn, helpen foto’s om ze later het verhaal van het overlijden en de begrafenis te vertellen.

afscheid-van-je-baby-in-mandje

Mag ik me even voorstellen

Mijn naam is Gerda Wesselius en ik ben uitvaartfotograaf en woon in Stiens. De naam van mijn bedrijf is Afscheid Belicht. Ik kan je helpen als je een professionele uitvaartfotograaf zoekt voor de begrafenis van je kind. Dit doe ik integer en zorgvuldig. Je zult weinig van mijn aanwezigheid merken. En met de foto’s zul je een waardevol aandenken hebben aan de dag van het afscheid.

Mijn werkgebied is vooral in het noorden van het land in: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Ik heb al veel begrafenissen mogen vastleggen, ook van kinderen. Wil je weten hoe anderen dat hebben ervaren, dan kun je hier mijn beoordelingen lezen.

Uitvaartfotograaf-Afscheidsfotograaf

Wat Afscheid Belicht doet

Er zijn diverse situaties die ik voor je kan vastleggen met foto’s zoals:

Kan ik je helpen?

Bel me of stuur me een mail. Dan kan ik je vrijblijvend meer informatie geven.

tel.nr. 06 1444 92 56

info@afscheidbelicht.nl

Je kunt dit ook doen door het contactformulier op de website van Afscheid Belicht in te vullen.

Bel me als je meer wilt weten over uitvaartfotografie. Of vul het contactformulier in. Dan bel of mail ik je zsm terug.