Skip to main content

Afscheidsfotografie of uitvaartfotografie Meppel

Er komt veel kijken bij het organiseren van een crematie of een begrafenis. Het inschakelen van een rouwfotograaf voor een afscheid in Meppel is vaak niet het eerste waar je aan denkt. Voor de verwerking van het verlies zijn foto’s juist heel waardevol. Als ervaren uitvaartfotograaf leg ik deze herinneringen vast voor later. Een afscheid gaat vaak in een roes voorbij en een fotoreportage helpt je om terug te kijken op een bijzondere en emotionele dag.

Waarom kies je voor een uitvaartfotograaf?

Foto’s zijn een blijvende herinnering aan een uitvaart die je met zorg georganiseerd hebt. Als professionele uitvaartfotograaf voor volwassenen en kinderen weet ik hoe ik de belangrijke momenten tijdens een uitvaart vastleg zonder dat ik op de voorgrond treed. Afscheid nemen hoort ook bij het leven, maar het fotograferen van dit afscheid vergt wel wat extra’s van een fotograaf. Als professionele fotograaf ben ik betrokken, maar zorg ik wel voor afstand.

Waar kan Afscheid Belicht je mee helpen?

Voordat je mij inschakelt voor een afscheid in Meppel, bespreken we uitgebreid wat je wensen zijn. Mijn ervaring deel ik graag met je. Zo kan ik op verschillende manieren een rol spelen in het proces van afscheid nemen. Ik maak niet alleen foto’s bij de uitvaart, maar naar wens ook van het opbaren of de condoleance. Ik weet welke momenten belangrijk zijn en vanuit die ervaring doe ik suggesties voor fotomomenten, zoals foto’s van de bloemen. Ook op latere momenten kan ik foto’s maken. Denk hierbij aan het uitstrooien van de as of het plaatsen van een grafmonument.

Fotograaf Drenthe: uitvaart, crematie of begrafenis

Een dierbare herinnering

Het regelen van een begrafenis of crematie kost veel tijd. Je wilt alles goed laten verlopen en tegelijkertijd is er ook het verdriet na het overlijden van je dierbare. Er zullen dingen aan je voorbij gaan en dan is het juist fijn om op een later moment terug te kijken en herinneringen op te halen. De foto’s bieden troost en helpen je om de herinnering aan de overledene levend te houden. Ook als niet iedereen de begrafenis of crematie heeft kunnen bezoeken zijn foto’s heel waardevol om toch wat mee te krijgen van de sfeer van het afscheid en de mensen die aanwezig zijn geweest.

Wat anderen zeggen

Dit zeggen andere mensen over de samenwerking met Afscheid Belicht

De foto’s geven een mooi beeld van alle gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden en zijn een zeer waardevolle bijdrage aan onze herinneringen. Iedere foto heeft zijn eigen verhaal en alles met elkaar maakt het dit tot een prachtige reportage met dierbare herinneringen.’

KJB

>> Bekijk meer reviews

Eerst kennismaken

Er is niets persoonlijker dan een begrafenis of een crematie. Het is dan ook belangrijk dat er een klik is met de uitvaartfotograaf. Je wilt je bij het afscheid niet ergeren aan de fotograaf. Tijdens een vrijblijvende kennismaking kijken we samen of het klikt en bespreek je met mij de wensen en mogelijkheden voor de afscheidsreportage. Ik zorg ervoor dat je een dierbare en tastbare herinnering hebt aan het afscheid.

Afscheidsfotografie of rouwfotografie Meppel (Drenthe)

Actief in heel Drenthe

Afscheid Belicht is gevestigd in Stiens (Friesland) maar ook actief in Drenthe. Ik verzorg niet alleen fotoreportages in Meppel maar ook in plaatsen als Assen, Meppel, Hoogeveen, Beilen en Emmen.

Neem contact met mij op

Tot ver na de uitvaart hebben de gemaakte foto’s veel waarde. Je kunt na jaren nog steeds terugkijken op deze ingrijpende dag die vaak van grote invloed is op je leven. Voel jij je aangesproken en wil je dat ik foto’s kom maken van de uitvaart. Je kunt contact met mij opnemen door mij te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.

Handige informatie

Wil je meer informatie? Op mijn website vind je diverse handige artikelen en blogs die je meer vertellen over mijn manier van werken:

Bel me als je meer wilt weten over uitvaartfotografie. Of vul het contactformulier in. Dan bel of mail ik je zsm terug.